Printet prototype

Prototyper

Kommentarer er skrudd av for Prototyper

Vi fremstiller prototyper raskt fra våre eller andres tegninger. Prototyper kan printes direkte fra 3D CAD tegning. Ved hjelp av en spesialprinter som jobber med skiveteknikk, bygges plastdelen opp lagvis.

Herdet stålverktøy

Produksjonsverktøy

Kommentarer er skrudd av for Produksjonsverktøy

For serieproduksjon benyttes støpeverktøy (former). Vi fremstiller verktøy for alle produksjonsprosesser, sprøytestøp, vakuumtrekk, ekstrudering og PUR støp. Vi fremstiller verktøy i Norge eller hos partner i Asia.

Kommentarer er skrudd av for Produksjonsverktøy Les mer →

Plastproduksjon

Kommentarer er skrudd av for Plastproduksjon

Vi produserer produkter i alle seriestørrelser. Store serier produserer vi med sprøytestøping eller ekstrudering. Mellomstore serier med vakuumtrekking eller PUR-støp. Og mindre serier via maskinering.

Kommentarer er skrudd av for Plastproduksjon Les mer →

Emballasjeprodukter

Kommentarer er skrudd av for Emballasjeprodukter

I 1989 startet Miko å levere hylseplugger til papirbransjen i Norge. I dag har Miko Plast ett egenutviklet komplett program for transportsikring av papirruller. Våre kantbeskyttere og hylseplugger leveres i dag til de fleste store papirprodusentene over hele Europa. Da våre kantbeskyttere og hylseplugger er en del av lastsikring av papirruller på opp mot tre […]

Kommentarer er skrudd av for Emballasjeprodukter Les mer →

Trading av plastvarer

Kommentarer er skrudd av for Trading av plastvarer

Vi har utviklet våre egne produkter som vi får produsert i Asia. Presenninger, bæreposter og avfallssekker for å nevne noen. Vi eksporterer brukte og gjenvunnede plastmaterialer i samarbeide med Grønt Punkt Norge og er en av deres få godkjente tradere.

Kommentarer er skrudd av for Trading av plastvarer Les mer →