Printet prototype

Prototyper

Kommentarer av

Vi fremstiller prototyper raskt fra våre eller andres tegninger. Prototyper kan printes direkte fra 3D CAD tegning. Ved hjelp av en spesialprinter som jobber med skiveteknikk, bygges plastdelen opp lagvis.

Herdet stålverktøy

Produksjonsverktøy

Kommentarer av

For serieproduksjon benyttes støpeverktøy (former). Vi fremstiller verktøy for alle produksjonsprosesser, sprøytestøp, vakuumtrekk, ekstrudering og PUR støp. Vi fremstiller verktøy i Norge eller hos partner i Asia.

Plastproduksjon

Kommentarer av

Vi produserer plastprodukter i alle seriestørrelser. Store serier produserer vi med sprøytestøping eller ekstrudering. Mellomstore serier med vakuumtrekking eller PUR-støp og mindre serier via maskinering.

Hylseplugger

Emballasjeprodukter

Kommentarer av

Vi produserer hylseplugger og kantbeskyttere i gjenvunnet PEHD og PP. Vi lagerfører alle dimensjoner og leverer direkte til store deler av markedet i Norge, Sverige, Finland og resten av Nord-Europa.

Vrakede plastmaterialer

Trading av plastvarer

Kommentarer av

Vi har utviklet våre egne produkter som vi får produsert i Asia. Presenninger, bæreposter og avfallssekker for å nevne noen. Vi eksporterer brukte og gjenvunnede plastmaterialer i samarbeide med Grønt Punkt Norge og er en av deres få godkjente tradere.