Printet prototype

Prototyper

Kommentarer er skrudd av for Prototyper

Vi fremstiller prototyper raskt fra våre eller andres tegninger. Prototyper kan printes direkte fra 3D CAD tegning. Ved hjelp av en spesialprinter som jobber med skiveteknikk, bygges plastdelen opp lagvis.

Herdet stålverktøy

Produksjonsverktøy

Kommentarer er skrudd av for Produksjonsverktøy

For serieproduksjon benyttes støpeverktøy (former). Vi fremstiller verktøy for alle produksjonsprosesser, sprøytestøp, vakuumtrekk, ekstrudering og PUR støp. Vi fremstiller verktøy i Norge eller hos partner i Asia.

Kommentarer er skrudd av for Produksjonsverktøy Les mer →

Plastproduksjon

Kommentarer er skrudd av for Plastproduksjon

Vi produserer plastprodukter i alle seriestørrelser. Store serier produserer vi med sprøytestøping eller ekstrudering. Mellomstore serier med vakuumtrekking eller PUR-støp og mindre serier via maskinering.

Kommentarer er skrudd av for Plastproduksjon Les mer →
Hylseplugger

Emballasjeprodukter

Kommentarer er skrudd av for Emballasjeprodukter

Vi produserer hylseplugger og kantbeskyttere i gjenvunnet PEHD og PP. Vi lagerfører alle dimensjoner og leverer direkte til store deler av markedet i Norge, Sverige, Finland og resten av Nord-Europa.

Kommentarer er skrudd av for Emballasjeprodukter Les mer →
Vrakede plastmaterialer

Trading av plastvarer

Kommentarer er skrudd av for Trading av plastvarer

Vi har utviklet våre egne produkter som vi får produsert i Asia. Presenninger, bæreposter og avfallssekker for å nevne noen. Vi eksporterer brukte og gjenvunnede plastmaterialer i samarbeide med Grønt Punkt Norge og er en av deres få godkjente tradere.

Kommentarer er skrudd av for Trading av plastvarer Les mer →