Miko Eyeprotector − hjelmen uten hull!

Lansering på Den Tekniske Messe:
Miko Eyeprotector − hjelmen uten hull!

Miko Plast konstruerer, tegner og produserer via sprøytestøp, vakuumtrekk eller maskinering. Selskapet er viden kjent for sin ekspertise som problemløsere. Sist ut nå er den nye anleggshjelmen − uten hull!

På Telenor Arena: Leslie Henriksen 

De anleggsansatte hos AS Veidekke har i alle år brukt hjelm med fastmonterte beskyttelsesbriller. Ulempen har imidlertid vært at brillene ikke dekker hele sidefeltet ved øyet. For å unngå at stein- og væskesprut treffer øyet fra siden, har det derfor vært vanlig å bruke enda et sett med briller – i tillegg til de som allerede er fastmontert på hjelmen. Dette ønsket Miko Plast å gjøre noe med for sin gode kunde AS Veidekke.

− Det sier seg selv at det både er upraktisk og ubehagelig å bruke dobbelt par med briller, mener Nils H. Parborg, prosjektleder hos Miko Plast. − Vi stakk derfor hodene sammen og lagde en prototyp − i første omgang rett og slett i plastelina! sier han fornøyd.

God mottakelse
Løsningen ble å lage hjelmen med en beskyttelsesbrille som var tett på sidene. AS Veidekke ble umiddelbart begeistret for ideen.

− Senere presenterte vi vår endelige 3D modell for AS Veidekke, som var stadig like fornøyd, fastslår Parborg.

Miko Eyeprotector var nå en realitet, og innkjøp av utstyr for produksjon ble foretatt.

− Det var skikkelig gøy å presentere det ferdige produktet. Og vi kan med glede konstatere at hjelmen har fått skikkelig god mottakelse, forteller den blide prosjektlederen.

− Deltakelsen på messen var spesielt spennende for oss fordi vi er førstereis som utstillere, men dette synes vi har vært veldig bra, avslutter han.

For mer informasjon: Miko Plast AS, v/ Nils H. Parborg, mob: 950 08 484, e-post: prosjekt@miko-plast.com, www.miko-plast.com

Miko Plast har både regi, konstruksjon og produksjon av den nye anleggshjelmen Miko Eyeprotector.