Miko Plast går subsea

Up and down facing unit
Down facing isolation unit

Subsea er et vekstområde innen O&G-næringen. Det går mot dypere vann og mer komplekse prosjekter. Miko Plast er med på denne utviklingen.

GE/NLI

Exxon Mobile har en andel i en satellitt til Kizomba-feltet i Angola. Olje utvinnes her på 2500m dyp. GE er leverandør til Exxon Mobile og NLI er en av underleverandørene.

Miko Plast har en EPC kontrakt med NLI der Miko Plast leverer komplette isolasjonsenheter, down facing isolation units og torque buckets, i plast og stål. Down facing isolation unit er en isolasjonsring konstruert som en bevegelig klemme som muliggjør montering med ROV. Klemmene har en dimeter på 1,2 m, torque buckets isolerer og beskytter momentjusterings-punktet på tilkoblingene. Delene blir levert ferdig pakket klare for sending til Angola.