Idéer kan være så mangt, fra de revolusjonerende og geniale, til de mindre eller større forbedringer av eksisterende løsninger. Det spiller ingen rolle hva slags idé eller hvor i prosessen den befinner seg, vår lange erfaring gjør oss til en verdifull partner i å utvikle idéen videre.

konstruksjon - teknisk tegning
Idé

Har du en idé om ett produkt? Miko Plast vet hvordan din idé skal bli til virkelighet.

Design

Våre ingeniører designer ditt produkt rett inn til produksjonsklare deler. Ingen grunn til å gjøre jobben to ganger.

Simulering

Når produktet er tegnet kan vi simulere hvordan dens egenskaper vil bli påvirket av ytre påkjenninger. Før verktøysutvikling simulerer vi delenes produksjonsegenskaper slik at verktøyene bygges rett med en gang.

Maskinert robotarm
Prototyper

Vi 3D-printer slik at du raskt kan få se og holde i produktet ditt. Vi kan også maskinere prototyper om du har behov for å teste mekaniske egenskaper. Skulle du ha behov for ett antall prototyper, kan vi også støpe dette i en silikonform.

Tooling

Formverktøy leverer vi fra partnere i Europa og Asia. Dette er leverandører vi gjennom mange år har bygget opp logistikk og kvalitetssystemer sammen med slik at vi kan garantere deres arbeide. Alle verktøykonstruksjoner utføres eller godkjennes av oss.

Produksjon

Vår produksjonsfabrikk ligger 20 min fra Oslo. Produksjonen er godt utrustet og 100% automatisert, og derfor produserer vi til konkurransedyktige priser.